- Min nya skaljacka. Det har tagit mig minst 3 år att få tummen ur, för att köpa en ny Gore tex jacka. Så idag blev det av. Den är så bra! (Haglöfs Spitz jacket, fast i svart). Köp en du med!
- MC collection. Det här är inte ett traditionellt museum som bevarar en samling upp-putsat Mc-skrot med visst affektionsvärde. Det här är en fulländad institution som bevarar design och ingenjörsskap, med ett tvåhjuligt fokus, från tiden då de första motoriserade cyklarna såg dagens ljus. Samlingen innefattar det mesta från då, till 2011 års high tech lösningar som går att få plats med i en tvåhjulig plattform. Vänta inte, åk dit idag! OK?
- Kvibille ädel. Funkar i all matlagning och den står sig stark och stolt helt på egen hand utan någon som helst hjälp. Peter the connoisseur säger: Riv eller smula ner en hel ost i din köttfärssås (det blir förvisso inte en hel 140 g ost, för ca 20-25% åker in i munnen istället för ner i grytan, direkt efter du öppnat plastfolien, som omsluter denna underbara ost). Eller ha den på pepparkaka nu till jul, eller till ett gott rött vin, eller bara på mackan.
- Aprilia RSV4 Factory APRC SE. Just nu min drömhoj. Det kommer att vara en annan nästa vecka. Men den här har så många detaljer som jag inte kan bli mätt på. Tailen är helt rätt. Hade svårt för den först, men nu känns den så rätt.
- http://www.henningtycker.se/ Kul läsning, bra tips för 08:or.
lördag 13 november 2010
5 bästa just nu
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Om jag minns rätt var Aprilian din favvohoj äveni september när vi var på Nürburgring?
Kanske du ska köpa en, istället för en massa ost?
Va förvånad jag blev när jag läste om osten. Jag som trodde man kunde få tag på färsk mat i hufvudstaden...
Nästa gång du kommer till framsidan så ska jag bjussa dig på en skiva ost som inte har börjat mögla din stackare!! :-)
All ost är bra ost. Bäst är nog faktiskt möglig ost.
En gång var jag i Frankrike med Försvarsmakten, och resan avslutades med vinprovning där det till vinet serverades ostar i olika form och "mognadsgrad". En i min grupp sa: "Det är inga problem att äta upp "skalet" på osten" (typ Brie ostens hårdare ytskikt). EN av ostarna var konstigt svart på ytan,och han slafsade i sig alltihop.
Raaaap!
Just då han svalt sista tuggan, kom en från vingpården och påpekade att man kan äta hela osten, inkl ytterskalet - UTOM på den där som är lite gråsvart på ytan. Den får amn INTE äta skalet på. DÅ mår man inte så bra.
Kollegan blev likblek och satt seadn hela flygresan hem på flygplanets WC. Rejält magsjuk.
Förutom detta lilla intermezzo så är all mögelost bra ost.
Skicka en kommentar